Вземете mlm бизнеса в свои ръце.

Партньорство

Компания NWA залага на високото качество на продуктите си и поради тази причина освен традициония начин на работа със сътридници по директните продажби, компанията има удоволствието да предложи  Партньорство и на големи вериги магазини, аптеки, дрогерии и т.н. с цел достигане и обгрижване на по-голям капацитет от хора. Компанията ще се следи за доброто представяне на стоките си чрез Партьорите си като контролира коректността на действията на същите.

Как може да станете наш  Партньор?

Партньор може да стане всяко юридическо лице  извършващо търговска дейност както  на територията на РБългария така и извън нея.

Попълвате формата за кандидатсване за Нов партньор и изпращате до Нас.

След получаване и проверка на информацията ние ще се свържем с Вас и ще определим дата за лична среща, на която да обсъдим бъдещите ни взаимоотношения като Партньори. Ще уточним точно, в коя свера ще партнираме и ще пристъпим към избора на гамата от артикули, които ще предлагате, ако Вие не сте го направили предварително!

Какви са ползите и изгодите за нашите партньори?

Като нащ партньор Вие получавате :

  1. Качество и сигурност на добра цена;
  2. Стартова отстъпка от -30% ;
  3. Допълнителен месечен бонус от 3% до 21% на база Вашето месечно потребление / от 1-во до последно число на предходния месец;
  4. Възможност за мениджърски, президентски и други допълнителни бонуси;
  5. Възможност за получаване на фирмена рекламна кола при достигане на необходимите обороти за това;
  6. Сътрудничество с международна компания с офиси в 40 страни в света, които ще продължават да се разрастват;
  7. Срециални партньрски предложения.

Ако преди това сте се срещнали лично с наш представител и той Ви е запознал със нашата компания моля при попълване на формата за кандидатсване да отбележите персоналния код на колегата, с който контактувате.

Очакваме всички имащи желание да се присъединят към нас. Ние сме на ваше разположение за въпроси и коментари.

Popular Topics